Nieuws! Onze opleiding 'De biografie als medicijn' is geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers!
JE EIGEN LEVEN ALS FUNDAMENT
Leer zingeving concreet te maken
Voor coaches en coachende professionals
Als je zelf gecoacht wilt worden
Voor een vernieuwende blik op je levensverhaal

Square of Life Academy

Kennis

Jaarlijkse bijscholing en kwalificatie cursussen

Ontmoeten

 Ervaringen uitwisselen en community building

Inspiratie

Online omgeving met werkvormen

Een leven lang leren


Als je éénmaal door ‘het levensverhaal gegrepen bent’, wil je hier steeds meer van weten en je vaardigheden verdiepen.

Wij geloven in een leven lang leren en dat doe je altijd met een ander. Daarom bieden wij na de accreditatie opleiding, jaarlijkse nascholing en online supervisie aan. Niet alleen om je kennis en vaardigheiden op peil te bouden, maar ook om je verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je deelnemen aan inspiratieavonden en kwalificatietrainingen zoals Lifemap, Square of Life Model en Persoonlijke Storytelling.

Square of Life practioners vinden online alle in de opleiding aangeboden werkvormen, opdrachten en werkbladen terug, overzichtelijk en gemakkelijk te printen. Daarnaast zijn er boeken- en filmtips als verdere inspiratie voor jezelf en om in je begeleiding in te zetten.

Community building

Square of Life zet zich in voor een langdurige relatie met alle practitioners. Daarom bieden wij Square of Life Academy aan; een ruimte waar mensen met een zelfde streven, maar ieder in zijn uniciteit, elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Zowel in levende lijve tijdens de bijscholing, kwalificatiecursussen en inspiratieavonden in het Pakhuis. Maar ook online in de supervisiegroepen en in het netwerk van de besloten LinkedIngroep.

Zo kun je professionals ontmoeten uit jouw werkveld of kun je juist je blik verbreden door in contact te komen met mensen die als Square of Life practitioner in een andere sector werkzaam zijn.
SG Own account - Page generated in 0.005 seconds