Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Square of Life Community

Een leven lang leren

Wij geloven in een leven lang leren en dat doe je altijd met een ander. Daarom bieden wij als vervolg op de opleiding nascholingsdagen in Het Pakhuis en online inspiratieavonden aan. Niet alleen om je kennis en vaardigheiden op peil te bouden, maar ook om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je deelnemen aan vervolg opleidingsdagen en masterclasses zoals bijvoorbeeld Levensfasen en Persoonlijke Storytelling.

Square of Life practitioners vinden online alle in de opleiding aangeboden werkvormen, opdrachten en werkbladen terug, overzichtelijk en gemakkelijk te printen. Daarnaast zijn er inspirerende boeken- en filmtips.

 

Community building

Square of Life zet zich in voor een langdurige relatie met alle practitioners. Daarom bieden wij Square of Life Community aan; een platform waar mensen met een zelfde streven, maar ieder in zijn uniciteit, elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Zowel in levende lijve tijdens de nascholing en vervolg opleidingsdagen. Maar ook online tijdens inspiratieavonden, in de supervisiegroepen en in het netwerk van de besloten LinkedIngroep.

Zo kun je professionals ontmoeten uit jouw werkveld of kun je juist je blik verbreden door in contact te komen met mensen die als Square of Life practitioner in een andere sector werkzaam zijn.


 

Supervisie

Wij bieden online supervisie aan voor practitioners in kleine groepen van 3 deelnemers.
Dat geeft ruimte voor veel persoonlijke aandacht en reflectie. 

Loop je in je werk steeds tegen hetzelfde aan, heb je een situatie of gebeurtenis waarover je graag eens zou willen sparren?

Schrijf je dan in voor een supervisie avond. Samen met andere practitioners luisteren we en geven we elkaar feedback vanuit het Square of Life gedachtegoed. Zo krijg je een frisse blik, kom je diepere lagen op het spoor en kun je weer verder.

Online 19.30 - 21.00uur
Maximaal 3 deelnemers
Kosten: 40 euro per avond


 

Inspiratieavonden & masterclasses

Voor onze practioners organiseren wij jaarlijks inspiratieavonden en masterclasses.
 
In onze masterclasses bieden we zowel nieuwe onderwerpen aan als ook een verdieping van verschillende zaken die in de masteropleiding aan de orde zijn geweest zoals de pijlers van een betekenisvol gesprek; de vier dimensies; Square of Life Journey, 4D Journey; het werken met de vraag enz. Je frist je kennis op en krijgt nieuwe tools om in te zetten. Je eigen biografie is altijd het vertrekpunt.
  
De inspiratieavonden vinden 's avonds en online plaats. Aan de hand van een korte theoretische introductie rondom een thema, ga je vervolgens met je eigen biografie aan de slag en in gesprek met de andere deelnemers.

Agenda eerste helft 2024:
 • Masterclass 1 'Een betekenisvol gesprek':
  24 januari (vol), 20 maart & 22 mei, Het Pakhuis 09.30 - 17.30uur
 • Masterclass 2 'Een holistisch perspectief':
  25 januari (vol), 21 maart & 23 mei, Het Pakhuis 09.30 - 17.30uur
 • Masterclass 3 '4D journey': 28 juni, Het Pakhuis 09.30 - 17.30uur
 • Masterclass 4 'Hooggevoeligheid in de biografie':
  6 maart, Het Pakhuis 09.30 - 17.30uur
 • Masterclass 5 'Trauma in de biografie': 12 juni, Het Pakhuis 09.30 - 17.30uur
 • Inspiratieavond 'Trauma in de biografie': 14 mei, online 19.30 - 21.15 uur
Ik schrijf me in
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.005 seconds