Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Ruimte om stil te staan bij jezelf - Je richting ontdekken - Weer inspiratie en zin vinden
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Square of Life Community

Een leven lang leren

Wij geloven in een leven lang leren en dat doe je altijd met een ander. Daarom bieden wij als vervolg op de opleiding nascholingsdagen in Het Pakhuis en online inspiratieavonden aan. Niet alleen om je kennis en vaardigheiden op peil te bouden, maar ook om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je deelnemen aan vervolg opleidingsdagen zoals Levensfasen, Square of Life Model en Persoonlijke Storytelling.

Square of Life practitioners vinden online alle in de opleiding aangeboden werkvormen, opdrachten en werkbladen terug, overzichtelijk en gemakkelijk te printen. Daarnaast zijn er inspirerende boeken- en filmtips. 

Community building

Square of Life zet zich in voor een langdurige relatie met alle practitioners. Daarom bieden wij Square of Life Community aan; een platform waar mensen met een zelfde streven, maar ieder in zijn uniciteit, elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Zowel in levende lijve tijdens de nascholing en vervolg opleidingsdagen. Maar ook online tijdens inspiratieavonden, in de supervisiegroepen en in het netwerk van de besloten LinkedIngroep.

Zo kun je professionals ontmoeten uit jouw werkveld of kun je juist je blik verbreden door in contact te komen met mensen die als Square of Life practitioner in een andere sector werkzaam zijn.


 

Supervisie

Wij bieden online supervisie aan in kleine groepen van 3 à 4 deelnemers.
Dat geeft ruimte voor veel persoonlijke aandacht en reflectie. 
Groepssupervisie maakt deel uit van de Basisopleiding ‘De biografie als medicijn’ en twee keer per jaar kunnen practioners zich zonder extra kosten inschrijven voor online supervisie.
 

Nascholing & Inspiratieavonden

Voor onze practioners bieden wij jaarlijks kosteloos een nascholingsdag en online inspiratieavonden aan.
 
In onze nascholingsdagen verdiep je je in verschillende elementen die in de Basisopleiding aan de orde zijn geweest zoals de pijlers van een betekenisvol gesprek; de vier dimensies; Square of Life Journey/4D Journey; het werken met de vraag enz. Je frist je kennis op en krijgt nieuwe tools om in te zetten.
  
De inspiratieavonden vinden 's avonds en online plaats. Aan de hand van een korte theoretische introductie rondom een thema, ga je vervolgens met je eigen biografie aan de slag en in gesprek met de andere deelnemers. Voorbeelden van onderwerpen: 'Kennismaking met de levensfasen'; 'De biografie van je persoonlijke ondernemerschap'; 'Ziekte in de biografie' en 'Online lichtceremonie'. 
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0054 seconds