Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Square of Life Community

Een leven lang leren

Wij geloven in een leven lang leren en dat doe je altijd met een ander. Daarom bieden wij als vervolg op de opleiding nascholing en masterclasses in Het Pakhuis en inspiratieavonden online. Niet alleen om je kennis en vaardigheiden op peil te bouden, maar ook om je persoonlijk verder te ontwikkelen.  

Square of Life practitioners vinden daarnaast online alle in de opleiding aangeboden werkvormen, opdrachten en werkbladen terug, overzichtelijk en gemakkelijk te printen. Daarnaast zijn er inspirerende boeken- en filmtips.

 

Community building

Square of Life zet zich in voor een langdurige relatie met alle practitioners. Daarom bieden wij Square of Life Community aan; een platform waar mensen met een zelfde streven, maar ieder in zijn uniciteit, elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Zowel in levende lijve tijdens nascholingen en masterclasses. Maar ook online tijdens inspiratieavonden, in de supervisiegroepen en in het netwerk van de besloten LinkedIngroep.

Zo kun je professionals ontmoeten uit jouw werkveld of kun je juist je blik verbreden door in contact te komen met mensen die als Square of Life practitioner in een andere sector werkzaam zijn.


 

Supervisie

Wij bieden online supervisie aan voor practitioners in kleine groepen van 3 deelnemers.
Dat geeft ruimte voor veel persoonlijke aandacht en reflectie. 

Loop je in je werk steeds tegen hetzelfde aan, heb je een situatie of gebeurtenis waarover je graag eens zou willen sparren?

Schrijf je dan in voor een supervisie avond. Samen met andere practitioners luisteren we en geven we elkaar feedback vanuit het Square of Life gedachtegoed. Zo krijg je een frisse blik, kom je diepere lagen op het spoor en kun je weer verder.

Online 19.30 - 21.00uur
Maximaal 3 deelnemers
Kosten: 40 euro per avond


 

Inspiratieavonden & masterclasses

Voor onze practioners organiseren wij jaarlijks inspiratieavonden en masterclasses.
 
In onze masterclasses bieden we zowel nieuwe onderwerpen aan als ook een verdieping van verschillende zaken die in de masteropleiding aan de orde zijn geweest zoals 'Een betekenisvol gesprek'; 'Een holistisch perspectief'; '4D Journey'; de tweedaagse 'Levensfasen' en onze wisselende thema masterclasses. Je frist je kennis op en krijgt nieuwe tools om in te zetten. Je eigen biografie is altijd het vertrekpunt.
  
De inspiratieavonden vinden 's avonds en online plaats. Aan de hand van een korte introductie rondom een thema, ga je vervolgens met je eigen biografie aan de slag en in gesprek met de andere deelnemers.
 
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0063 seconds