De nieuwe jaaropleiding begint op 13 april
Opleiding & coaching voor betekenisvol leven en werken
Holistische visie
Het levensverhaal centraal
Toegankelijke methode in zes stappen
Voor professionals
Vragen?
Bel 06
54935929
Tips & inspiratie ontvangen?

Ons gedachtegoed in boekvorm

De biografie als medicijn

                                           De zin van levensverhalen in de zorg


Met medewerking van:
Trudy Dehue, Carlo Leget, Machteld Huber, Dirk De Wachter, Wilma Boevink en Jim van Os.

Aan de hand van de levensverhalen van deze zes spraakmakende vernieuwers in de zorg laat Susanne Kruys zien hoe je biografie een bron van zingeving is.
Een inspirerend boek voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling en naar de zin van het bestaan.

Lees meer...


 

De biografie als medicijn, Handleiding


Deze handleiding, geschreven door Susanne Kruys en Wouter Zuurbier, biedt een inspirerende methodiek waarmee je leert te werken met existentiële vragen en de mens en zijn levensverhalen op vier dimensies. Inzicht in de fysieke, sociale, psychische en spirituele dimensie maakt bewust wie je bent en wat je nodig hebt zodat je gerichte keuzes kunt maken.
Een beproefde werkwijze die zingeving concreet maakt op alle gebieden van het bestaan.

Breed inzetbaar: voor iedere coach, zorgprofessional of manager met coachende functie. Toegankelijk geschreven en voorzien van heldere praktijkvoorbeelden, metaforen en vragen die je direct kunt toepassen in je eigen werksituatie.

Lees meer...

In gesprek met jongvolwassenen

Dit boek biedt een heldere en concrete methode voor het gesprek met jongvolwassenen op zoek naar zin en richting. Een gesprek met een brede blik op het levensverhaal vanuit vier dimensies: fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel.
Hoe creëer je die ruimte waar jongvolwassenen zich gehoord, gezien en begrepen voelen? Hoe kom je als professional van een klacht naar de onderliggende (zingevings)vraag en op welke wijze kun je die samen onderzoeken? Deze aanpak helpt jongvolwassenen doeltreffend in de zoektocht naar regie over hun eigen leven.

Over de auteurs

Susanne Kruys (1963) is biografisch coach, opleider, auteur en medeoprichter van Square of Life. In al haar initiatieven zet zij de persoon centraal. Haar motto: 'Ieder mens wil werkelijk gezien worden'.

Wouter Zuurbier (1966) is executive coach, opleider pur sang en medeoprichter van Square of Life. Met zijn sportieve aard brengt hij jongeren tot CEO’s in beweging. Zijn motto: ‘Je moet het vooral gaan doen’.

Wico Mulder (1973) is jeugdarts adolescenten, arts Maatschappij en Gezondheid en jongeren coach. Preventie en een brede integrale visie op gezondheid zijn essentieel voor authentiek welbevinden. Zijn motto: ‘Ga op zoek naar het signaal achter je klacht’.

In de pers

Logo
Logo
Logo
Logo
SG Own account - Page generated in 0.0046 seconds