De demo-versie van onze Lifestyle Journey voor jongvolwassenen is klaar! Je bekijkt hem op ingesprekmetjongvolwassenen.nl
JE EIGEN LEVEN ALS FUNDAMENT
Leer zingeving concreet te maken
Voor coaches en coachende professionals
Als je zelf gecoacht wilt worden
Voor een vernieuwende blik op je levensverhaal
Vragen?
Bel 06
54935929

Square of Life Coaching

Ik heb een nieuwe richting aan mijn leven kunnen geven, ik voel me een herboren mens na deze gesprekken
Kees 67, Ingenieur

Coaching


Ben je op zoek naar richting, inspiratie en zin? Wil je je weer verbonden voelen met jezelf en de wereld om je heen?
 
Neem dan contact met ons op. We helpen je op weg om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ook even kijken bij over ons door wie je gecoacht zou willen worden.

Persoonlijke ontwikkeling begint bij bewustwording en zelfkennis. Als je niet weet waar je vandaan komt, weet je ook niet waar je naartoe moet. Door het plaatsen van gebeurtenissen en ervaringen in de context van je levensverhaal, ontdek je samenhang, rode draden en thema’s. Zo kom je je eigen zin en betekenis op het spoor. Je weet weer wat je te doen staat en welke keuzes je gaat maken.

Deze vorm van coaching heeft vaak een diepgaande doorwerking in je leven.

Praktisch


Je start met Square of Life Journey en één coachingsgesprek. Square of Life Journey is een webapplicatie waarmee je online de eerste stappen zet om je verhaal in beeld te brengen. Ook wordt helder met welke (levens)vraag je aan de slag wilt gaan. Daarna voer je altijd minimaal één gesprek. Soms is dit al voldoende of kan het een goed begin zijn van een langer coachingstraject.

Als je kiest voor een langer coachingstraject, dan beslaat dit 6 tot 8 gesprekken. In het eerste (intake)gesprek, na het maken van de Journey, wordt helder welke aanpak passend is bij je situatie, levensfase en vraag.

Alle gesprekken vinden plaats in ons eigen kantoor ‘Het Pakhuis’ te Bloemendaal.
Gesprekken duren in de regel 75 minuten, intake- en eindgesprek 90 minuten.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord! Kijk hier voor tarieven.
 

Medicijn Wandeling

Al eeuwen zoeken mensen in allerlei verschillende spirituele tradities de natuur op om inzichten te krijgen en zich op te laden. De natuur zelf is al een medicijn voor ons. Gewoon een wandelingetje in de natuur doet iedereen goed, maar vaak is dit onbewust. Hoe kun jij je nu op een verdiepende manier bewust met de natuur verbinden? 
 
Wouter neemt je mee in een wandeling door de duinen en bossen waarin hij je leert om de ‘tekens’ van de natuur te gaan lezen. Het waarnemen staat centraal, wat hebben de bomen en planten, de geuren en verschillende plekken je te vertellen? Waar voel jij je prettig? Welke sensaties heb je bij de verschillende weersomstandigheden?  We zijn in totaal drie uur onderweg, waarbij we naast het wandelen tussendoor oefeningen doen. Het enige wat je nodig hebt zijn wandelschoenen en een rugzakje met drinken, iets te eten en een notitieboekje met potlood.  
 
Na deze wandeling heb je het medicijn, jouw manier van verbinden met de natuur ontdekt. Je zult nooit meer op eenzelfde manier in de natuur zijn!

Je wandelt met Wouter Zuurbier
Locatie: Bloemendaalse duinen
Duur: 2,5 uur
Kosten: € 225,00
Voor meer informatie en het maken van een afspraak: wouter@squareoflife.nl  
 
‘In de natuur kom je in contact met je eigen natuur.’
 

Beluister het interview met Wouter bij de Mindful Podcast
SG Own account - Page generated in 0.0049 seconds