Coaching & Training voor betekenisvol leven en werken
Jezelf & anderen beter begrijpen
Waardevolle keuzes maken
Weten waarvoor je het doet
Plezier en levensflow vinden
Vragen?
Bel 06
54935929
Tips & inspiratie ontvangen?

Square of Life Coaching: individueel of in een groep

Square of Life heeft mij geholpen een hoofdstuk af te sluiten, mijn eigen regie te versterken en mijn eigen koers en keuzes te omarmen
Imke, 45, filosoof en organisatie ontwikkelaar

Individuele coaching

Ben je vastgelopen in je leven of werk en op zoek naar richting en zin? Wil je je weer verbonden voelen met jezelf en de wereld om je heen?

Persoonlijke ontwikkeling begint bij bewustwording en zelfkennis. Als je niet weet waar je vandaan komt, weet je ook niet waar je naartoe moet. Door het plaatsen van gebeurtenissen en ervaringen in de context van je levensverhaal, ontdek je samenhang, rode draden en wat voor jou van waarde is. Zo kom je je eigen zin en betekenis op het spoor. Je weet weer wat je te doen staat en welke keuzes je gaat maken.

Wil je meer weten? Lees hier meer of neem contact met ons op. Je kunt ook even kijken bij over ons door wie je gecoacht zou willen worden.

Deze vorm van coaching heeft vaak een diepgaande doorwerking in je leven.

Groeps coaching

Time to reboot – voor jongvolwassenen 28 – 35 jaar

Hoe ziet jouw leven er uit? Alles op de rit? Of vraag je je wel eens af ‘Is dit alles’, heb je het gevoel dat je op een zijspoor zit of zelfs bent vastgelopen? Dan is het tijd voor een reboot.

Deze cursus helpt je om die zelfkennis op te doen die je nodig hebt om weer zin en richting te vinden. Je maakt een ontdekkingsreis door je levensverhaal waardoor je samenhang en verbanden gaat zien in dat wat je hebt meegemaakt. Je leert je opnieuw te verbinden met wat jou motiveert en inspireert. Het moedigt je aan dat onderbuikgevoel te durven volgen waarmee je eigen keuzes maakt. Deze reboot brengt je in contact met je eigen kompas waardoor je weet wie je bent, wat je wilt en wat je volgende stap is op jouw eigen pad.Tijd voor een terugblik – voor 40 ers en 50 ers

Je wordt ouder en geconfronteerd met veranderingen in zowel gezondheid en vitaliteit, als werk en relaties. Hoe ga je hiermee om? Je zou wel eens een pas op de plaats willen maken en een en ander op een rijtje krijgen zodat je weer weet hoe je verder kunt.    

Deze periode in je leven is bij uitstek geschikt om je te heroriënteren en een nieuw levensritme te vinden. Gaat het erom een heel nieuwe richting te vinden of nog grotere of kleinere initiatieven te nemen? In deze cursus onderzoek je de verschillende levensfasen in je eigen biografie en ga je het zelf ontdekken. Dan weet je welke keuzes je wilt maken en kun je eigen richting aan je leven geven.


Kleine groepen, maximaal 8 personen

Data worden nog bekend gemaakt

Heb je interesse in een cursus of heb je vragen? Stuur ons dan een email, dan nemen we contact met je op.
SG Own account - Page generated in 0.0055 seconds