Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Masterclass '​Verlies & Rouw in de biografie'


Op ons levenspad worden wij voortdurend geconfronteerd met verandering en verlies. We ontkomen er niet aan om onderweg antwoorden te vinden op de vraag wat ingrijpende levens- en verlieservaringen met ons doen, voor ons betekenen en hoe ze ons vormen.

Rouw is een gezonde reactie op verlies. Een belangrijk proces van heroriëntatie waarin het verlies een plaats krijgt in het levensverhaal.  

In deze masterclass staan we stil bij verlies in de ruimste zin van het woord; het kan gaan om een overlijden, verlies van gezondheid, relatie, werk of toekomstverwachting.
Hoe ga jij om met verlies en rouw en wat betekent dat voor jou als mens en professional?
 

Programma
In de ochtend gaan we de begrippen verlies en rouw verkennen. Wat betekenen ze voor jou, welke plek hebben verlies en rouw in jouw biografie en hoe ben je ermee omgegaan?

In de middag onderzoeken we hoe je met een andere blik verlies betekenisvol kunt verweven in je biografie. We maken hierbij gebruik van rituelen die ons helpen om overgangen te maken en om te gaan met verlies.   

De ervaring staat centraal in deze dag. Uitwisseling met andere deelnemers, afwisselende werkvormen met o.a. pakkende filmbeelden en storytelling maken het een inspirerende ervaringsgerichte masterclass. 


In deze masterclass bundelen Karin Gravemaker - verlies- en veranderkundig metgezel en Square of Life practitioner - en ik onze expertise en verzorgen wij samen deze dag.


Praktische informatie
Maximum aantal deelnemers: 8
Plaats: Het Pakhuis, Boslaan 42, 2061 VK  Bloemendaal
Inclusief lunch en materialen


Data:
woensdag 30 oktober 09.30 - 17.00 uur 

Klik hier voor de kosten
Voor meer informatie en inschrijven stuur je een email naar info@squareoflife.nl
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0063 seconds