Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Masterclass 2 - Een holistisch perspectief

Leer vanuit nieuwe invalshoeken te kijken en krijg inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt om nieuwe stappen te zetten.

In deze masterclass reis je in vogelvlucht door de vier dimensies van je levensverhaal. Het onderzoeken van de fysieke, sociale, psychische en spirituele dimensie in het levensverhaal geeft inzicht wie je bent en wat je nodig hebt. 
Als je deze masterclass hebt gevolgd kun je heel concreet zingeving tot gesprek brengen vanuit een holistische blik op het levensverhaal.

Programma:
We beginnen met de spirituele dimensie, het kloppend hart van de dimensies. We vervolgen de ochtend met de fysieke dimensie. In de middag komen de psychische- en spirituele dimensie aan bod.

Jouw eigen biografie is werkmateriaal: in de uitwisseling met andere deelnemers leer je de vier dimensies te herkennen en welke vragen daarbij horen. Hiermee heb je meer inzicht in de verschillende perspectieven op een levensverhaal en kun je dit toepassen in je gesprekken. Afwisselende werkvormen met o.a. filmbeelden maken het een boeiende ervaringsgerichte dag.

Het boek 'De biografie als medicijn - handleiding' is inbegrepen en ontvang je op deze dag.

‘Ik ben onder de indruk wat ik in de masterclass ‘Een holistisch perspectief’ in één dag bereikt heb, zowel in de breedte, het ‘holistisch perspectief’ als in de diepte. Dat je dat met elkaar vanuit diversiteit kunt doen betekent ook dat ik het gelijk, heel praktisch, morgen met anderen kan inzetten. Dat vind ik heel bijzonder. Mooi in ritme en cadans deze dag. De zorgvuldigheid in alles, de aankleding, de lunch, toch ook de pauzetijd, het was niet gehaast, enorm waardevol.’
Machteld, bestuurder in de zorg


Praktische informatie

Data:
  • 25 januari 9.30 - 17.30 vol
  • 21 maart 9.30 - 17.30 uur
  • 23 mei 9.30 - 17.30 uur
Maximum aantal deelnemers: 8.
Plaats: Het Pakhuis, Boslaan 42, 2061 VK  Bloemendaal.
Klik hier voor de kosten.
Voor meer informatie en inschrijven stuur je een email naar info@!squareoflife.nl
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0039 seconds