Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Masterclass 'Een holistisch perspectief'

Ontdek hoe je vanuit verschillende invalshoeken naar het levensverhaal kunt kijken


In deze masterclass reis je in vogelvlucht door de vier dimensies van het levensverhaal. Het onderzoeken van de fysieke, sociale, psychische en spirituele dimensie in het levensverhaal geeft een veelomvattend inzicht wie je bent en wat je nodig hebt. 
 
Programma
We nemen je stapsgewijs mee op reis door de vier dimensies: in de ochtend maak je kennis met de fysieke en sociale dimensie, in de middag komen de psychische en spirituele dimensie aan bod.
We gaan aan de slag met hun specifieke thema's en je leert hoe je de thema's tot gesprek brengt. Deze holistische blik geeft een bredere blik op wie jij bent en wat je nodig hebt op de verschillende dimensies of lagen van jezelf.

Jouw eigen biografie/levensverhaal is werkmateriaal: in de uitwisseling met andere deelnemers leer je de vier dimensies te herkennen en te bevragen. Hiermee krijg je meer inzicht in de gelaagdheid van het levensverhaal en kun je dit toepassen in je gesprekken. Afwisselende werkvormen met o.a. filmbeelden maken het een boeiende ervaringsgerichte dag.

‘Ik ben onder de indruk wat ik in de masterclass ‘Een holistisch perspectief’ in één dag bereikt heb, zowel in de breedte, het ‘holistisch perspectief’ als in de diepte. Dat je dat met elkaar vanuit diversiteit kunt doen betekent ook dat ik het gelijk, heel praktisch, morgen met anderen kan inzetten. Dat vind ik heel bijzonder. Mooi in ritme en cadans deze dag. De zorgvuldigheid in alles, de aankleding, de lunch, toch ook de pauzetijd, het was niet gehaast, enorm waardevol.’ Machteld, bestuurder in de zorg
 
Praktische informatie
Data:
  • 25 januari 9.30 - 17.30 vol
  • 23 mei 9.30 - 17.30 uur vol
  • 27 september 9.30 - 17.30uur
Maximum aantal deelnemers: 8
Plaats: Het Pakhuis, Boslaan 42, 2061 VK  Bloemendaal

Klik hier voor de kosten.

Voor meer informatie en inschrijven stuur je een email naar info@!squareoflife.nl

‘Ik voel gelijk als ik hier weer kom een thuiskomen, in de hele sfeer die jullie creëren. Ik voel me heel gezien en gehoord in de wijze waarop jullie deze dag neerzetten. Dat alleen al geeft een bedding die heel inspirerend is en waarvan ik veel leer. De helderheid die jullie hanteren geeft ook veiligheid. Alles bij elkaar klopt het gewoon’ Edieth, Psychosociaal therapeut
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0078 seconds