Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Coaching


Nadat we elkaar telefonisch gesproken hebben begin je met Square of Life Journey of 4D Journey. Een Journey is een webapplicatie waarmee je online de eerste stappen zet om je verhaal in beeld te brengen. Ook wordt helder met welke (levens)vraag je aan de slag wilt gaan. Daarna voer je altijd minimaal één coachingsgesprek. Soms is dit al voldoende of kan het een goed begin zijn van een langer coachingstraject.

Als je kiest voor een langer coachingstraject, dan beslaat dit 6 tot 8 gesprekken. In het eerste gesprek wordt helder welke aanpak passend is bij je situatie, je levensfase en je vraag.

Alle gesprekken vinden plaats in ons eigen kantoor ‘Het Pakhuis’ te Bloemendaal. Gesprekken duren in de regel 75 minuten, het intake- en eindgesprek 90 minuten. Kijk hier voor tarieven.


"Ik heb een nieuwe richting aan mijn leven kunnen geven, ik voel me een herboren mens na deze gesprekken".
Kees (67), ingenieur

"We vertrokken vanuit een vraag in plaats van een probleem, dat was verfrissend".
Sanne (37), begeleider en ervaringsdeskundige

"Door de journey werd ik mij bewust waar ik me thuis voel, waar ik gelukkig van word, hoe ik mijn tijd wil indelen en wat eigenlijk echt belangrijk voor me is. Hierdoor ben ik in staat geweest om grote beslissingen te maken op persoonlijk en professioneel gebied. Beslissingen waar ik elke dag ontzettend blij mee ben"!
Charlotte (28), account executive
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0094 seconds