Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Square of Life Journey en 4D Journey

Square of Life Journey en 4D Journey

Square of Life Journey en 4D Journey zijn beide innovatieve online webapplicaties waarmee iemand zijn of haar leven zelf in kaart brengt. Beide Journeys zijn een reis door de vier dimensies van het eigen levensverhaal.  Op speelse wijze ontdek je waar het op dat moment om draait en zet je zo zelf de eerste stappen om zin en betekenis te geven.

In Square of Life Journey wordt een uitgebreide tijdreis gemaakt door het geleefde leven en is daarmee vooral effectief bij mensen boven de 35 jaar. In de opleiding 'De biografie als medicijn' leer je alles wat je nodig hebt om deze Journey in te zetten bij je cliënten.

In 4D Journey verkent iemand vooral de eigen zelfzorg op dit moment en zetten we in bij jongere mensen onder de 35 jaar. In Dagtraining 3 leer je alles wat je nodig hebt om deze Journey in te zetten bij je cliënten.

Beiden zijn unieke tools om zin en betekenisgeving te integreren in je eigen werkwijze als coach. Jouw cliënt brengt zelfstandig zijn leven in kaart en zet zo de eerste stappen om zin en betekenis te geven. Jouw coaching begint meteen op een diepere laag! Concreet, toegankelijk en effectief.

Geïnteresseerd in deze inspirerende aanpak? Bel ons, stuur een email naar info@squareoflife.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0107 seconds