Ons boek 'In gesprek met jongvolwassenen' - een concrete methode voor zelfregie en zingeving - is vanaf 1 oktober overal verkrijgbaar.
Jij en je verhaal centraal
Nieuw perspectief op je levensverhaal
Je leven op de rit in 6 stappen
Holistische aanpak
Coaching en opleiding
Vragen?
Bel 06
54935929

Medicijn wandeling

Al eeuwen zoeken mensen in allerlei verschillende spirituele tradities de natuur op om inzichten te krijgen en zich op te laden. De natuur zelf is al een medicijn voor ons. Gewoon een wandelingetje in de natuur doet iedereen goed, maar vaak is dit onbewust. Hoe kun jij je nu op een verdiepende manier bewust met de natuur verbinden? 
 
Wouter neemt je mee in een wandeling door de duinen en bossen waarin hij je leert om de ‘tekens’ van de natuur te gaan lezen. Wat hebben de bomen en planten, de geuren en verschillende plekken je te vertellen? Waar voel jij je prettig? Welke sensaties heb je bij de verschillende weersomstandigheden? 

We zijn in totaal drie uur onderweg, waarbij we naast het wandelen tussendoor oefeningen doen. Het enige wat je nodig hebt zijn wandelschoenen en een rugzakje met iets te eten&drinken en een notitieboekje met potlood.  
 
Na deze wandeling heb je jouw medicijn, jouw manier van verbinden met de natuur ontdekt. Je zult nooit meer op eenzelfde manier in de natuur zijn!

Je wandelt met Wouter Zuurbier
Locatie: Bloemendaalse duinen
Duur: 2,5 uur
Kosten: € 225,00
Voor meer informatie en het maken van een afspraak: wouter@squareoflife.nl  
SG Own account - Page generated in 0.0046 seconds