Kijk in de agenda voor de nieuwe jaaropleiding
Opleiding & coaching voor betekenisvol leven en werken
Holistische visie
Het levensverhaal centraal
Toegankelijke methode in zes stappen
Voor professionals
Vragen?
Bel 06
54935929
Tips & inspiratie ontvangen?

Dagtrainingen en jaaropleiding 'De biografie als medicijn'

Onze trainingen zijn gebaseerd op de boekenreeks 'De Biografie als Medicijn'

Klik hier voor de website debiografiealsmedicijn.nl

Kort

Al vanaf een dag

Praktisch

Concrete tools

Persoonlijk

Kleine groepen

Direct toepasbaar

Integreren in je eigen professie
Geweldige facilitators, ze weten een omgeving te creëren waardoor een hele bijzondere dynamiek ontstaat tussen jezelf en de anderen
Caren, 37 Transitiemanager

Maak vast kennis met onze Journey!

Een innovatieve online applicatie, waarmee jouw cliënten direct hun biografie in kaart brengen.

Dag- en jaartrainingen

Je voert regelmatig gesprekken met cliënten, patiënten of werknemers. Steeds vaker gaat het daarin over existentiële vragen. Vragen naar samenhang, betekenis en identiteit. De sleutel hiertoe is het levensverhaal, de biografie. Hoe kun je in de ontmoeting ruimte bieden voor het levensverhaal en hierin de héle mens laten verschijnen? Kortom, hoe kun je iemand op zijn levenspad zetten? 

Jaaropleiding
De jaaropleiding ‘de Biografie als Medicijn’ biedt je een concrete werkwijze waarmee je leert te werken met de mens en zijn levensverhaal op vier dimensies: de fysieke, sociale, psychische en spirituele dimensie. In een periode van zeven maanden krijg je niet alleen alle tools in handen om deze wijze van werken te implementeren in jouw vakgebied maar volg je ook een persoonlijke leerroute. Lees meer

Dagtraining 1 ‘Iemand tevoorschijn luisteren’
In deze dagtraining verdiep je je in de pijlers van het gesprek. Daarnaast staat de vraag als baken centraal en leer je het verhaal achter de klacht in beeld te brengen en om te vormen naar een ontwikkelingsgerichte vraag.
Als je deze dagtraining hebt gevolgd kun je deze pijlers en de vraag als baken direct toepassen in je werk. Lees meer

Dagtraining 2 ‘Een holistisch perspectief’
In deze dagtraining reis je in vogelvlucht door de vier dimensies van het levensverhaal. Het onderzoeken van de fysieke, sociale, psychische en spirituele dimensie in het levensverhaal geeft inzicht wie je bent en wat je nodig hebt. 
Als je deze dagtraining hebt gevolgd kun je met een holistische blik naar een levensverhaal kijken. Lees meer

Dagtraining 3 'Square of Life Journey'
Je bent geïnspireerd geraakt door dagtraining 1 & 2 en je wilt meer tools kunnen inzetten. In de dagtraining 'Square of Life Journey' leer je te werken met de online Square of Life Journey en het individuele Journey-gesprek.
Als je deze dagtraining hebt gevolgd kun je de Journey gaan inzetten in je begeleiding. Lees meer


Werk je vooral met jongvolwassenen? Kijk dan eens op ingesprekmetjongvolwassenen.nl

Square of Life Journey

Square of Life Journey is een innovatieve online webapplicatie waarmee iemand in drie uur zijn of haar leven in vier dimensies zelf in kaart brengt. Het is een unieke tool om zin en betekenisgeving te integreren in je eigen werkwijze als coach. Concreet, toegankelijk en effectief. Lees hier meer

Werk je vooral met jongvolwassenen? Kijk dan eens op ingesprekmetjongvolwassenen.nl

Kennismaken?

Wil je meteen al de kracht van deze werkwijze ervaren? Schrijf je dan in voor een individuele kennismakingsworkshop (online).

In deze individuele kennismakingsworkshop maak je op levendige wijze kennis met het werken met 'De biografie als medicijn'. Je bereidt je hierop voor door de online mini journey te maken.

Je verkent hiermee het fundament van je levensverhaal. In de workshop verhelderen en verdiepen we dit met je. Zo ervaar je heel persoonlijk hoe deze methode werkt. Vanzelfsprekend kun je je vragen stellen over de opleiding.

Ben je geïnteresseerd? Lees hier meer

Neem contact met ons op...


SG Own account - Page generated in 0.0093 seconds