Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Sandra Maks

Sandra Maks (1962) is medeoprichter van Square of Life, biografisch coach en opleider.

LinkedInsandra@squareoflife.nl
06-51687784

Over Sandra

Binnen Square of Life is Sandra het organisatie talent, de controller en planner. Zij is een echte bouwer! Dit blijkt uit het volledig vorm geven van het Pakhuis, de nieuwe huisvesting van Square of Life. Tegelijk is dit de metafoor van hoe zorgvuldig zij processen begeleidt. Van opdrachtgevers tot cliënten, mensen voelen zich veilig en geborgen omdat alles juist is afgestemd.

Haar kracht is het steeds weer innemen van een nieuwe positie of een benadering vanuit een verrassende invalshoek. Zij is een meester in het verbinden van polariteiten zoals zorgzaamheid en kritische zakelijkheid. Sandra heeft een rustgevende manier van luisteren. Met haar hoog gevoeligheid kan zij nauw aansluiten op wat cliënten voelen en innerlijk ervaren.

Sandra is het levende voorbeeld dat de basis van een zinvol leven zorg en aandacht vraagt. Buiten zijn, verbinden met de natuur en op de juiste manier in beweging komen, zo creëert zij haar eigen ruimte en een gevoel van geaard zijn. Het gaat om de kunst van het steeds weer terugvinden van balans en harmonie onder het motto: 'Minder moeten, meer plezier'.
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0098 seconds