Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Masterclass 'Trauma in de biografie'

Maak van je pijn je medicijn


Trauma, groot of klein, zorgt voor onverwerkte pijn en overlevingsstrategieën. Je past je aan, ontwikkelt patronen, reflexen en gewoonten. Je creërt verhalen, al dan niet aangereikt door de omgeving. Verhalen die je bent gaan geloven over jezelf, je leven, over de wereld. Door aanpassing raak je (deels) kwijt wie je ten diepste bent.

Hoe werkt trauma door in je biografie? Wat kun je leren van je overlevingsstrategieën?

Ontdek hoe het onderzoeken van je verhaal en patronen bijdraagt aan het hervinden van je eigenheid. In deze dag krijg je inzicht en ontdek je wat helend en transformerend is voor jezelf en je levensverhaal. 
 
Programma
In de ochtend gaan we het begrip trauma verkennen. Wat betekent trauma voor jou, welke plek heeft het in jouw biografie, wat is het verhaal en welke overtuiging gaat hieronder schuil?

In de middag gaan we verder onderzoeken wat jouw zichtbare coping is. Je coping is altijd geënt op een of meer kwaliteiten. Wat is deze kwaliteit en in hoeverre is het een valkuil geworden? Wat mag hierin aan het licht komen en worden omgevormd? 

De beleving en het voelen staan centraal in deze dag. Uitwisseling met andere deelnemers, afwisselende werkvormen met o.a. pakkende filmbeelden en storytelling maken het een inspirerende ervaringsgerichte masterclass. 


In deze masterclass bundelen Carla Trappenburg - traumatherapeut, zingevingscoach en Square of Life practitioner - en ik onze expertise en verzorgen wij samen deze dag.


Praktische informatie
Maximum aantal deelnemers: 8
Plaats: Het Pakhuis, Boslaan 42, 2061 VK  Bloemendaal
Inclusief lunch en materialen


Data:
woensdag 12 juni 09.30 - 17.00 uur 

Klik hier voor de kosten
Voor meer informatie en inschrijven stuur je een email naar info@squareoflife.nl
 
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0083 seconds