Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

Wij zijn jarig - Square of Life bestaat vijf jaar!

Wie jarig is trakteert! Daarom geven we 50% korting op de masterclasses in november 2023.


Wij zijn jarig! Square of Life bestaat vijf jaar en wie jarig is trakteert!
Bovendien vieren we deze mijlpaal natuurlijk graag samen met anderen.

Het voelt als gisteren dat we in het najaar van 2018 vol enthousiasme onze reis begonnen met het verschijnen van het boek ‘De biografie als medicijn’ en het betrekken van onze eigen locatie in Het Pakhuis in Bloemendaal. Sinds die tijd hebben we velen weten te bereiken met onze coaching, nog twee boeken, artikelen, onze master opleiding ‘De biografie als medicijn’, externe trainingen, nascholingen, lezingen, inspiratieavonden en inmiddels ook losse (dag) masterclasses.

Een verjaardag is een goed moment om eens terug te blikken en de balans op te maken. Terugblikkend zien we dat we vooral met de inhoud bezig zijn geweest en dat het nu tijd is om doelgerichter naar buiten te treden. Onze website heeft een compleet nieuw jasje gekregen, we gaan vaker tips en inspiratie versturen en jullie op de hoogte houden van onze activiteiten.

Wie jarig is trakteert!

Speciaal vanwege onze verjaardag, geven we 50% korting op 2 masterclasses over de essenties van ons werk:

1. Een betekenisvol gesprek

Het belangrijkste dat zo duidelijk is geworden in de afgelopen
vijf jaar is dat iedere succesvolle samenwerking, op welk vlak dan ook, wordt bepaald door de kwaliteit van de relatie. Het gaat om een relatie van mens tot
mens, gelijkwaardig en gestoeld op veiligheid en vertrouwen. Hoe kun je naar het verhaal van een ander luisteren zonder meteen te oordelen, analyseren en
adviseren? Hoe creëer je een ruimte waarin je de ander als het ware tevoorschijn luistert en zijn eigen antwoorden op het spoor laat komen? Hoe leg je de echte verbinding zonder dat daar expliciet de nadruk op ligt? In deze dag verdiep je je in de grondhouding en de pijlers voor een betekenisvol gesprek. Ook leer je in deze masterclass hoe je van een probleem naar een – ontwikkelingsgerichte – vraag komt.

2. Een holistisch perspectief

Wij kijken met een holistisch blik naar de mens en zijn
levensverhaal vanuit vier dimensies: fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel.
Spiritualiteit heeft hierin alles te maken met het omgaan met existentiële kwesties: verlies, eenzaamheid, het maken van keuzes en de zoektocht naar een betekenisvol leven. Het zijn die tijdloze universele vragen: 'Wie ben ik?', ‘Wat wil ik?' en 'Hoe kan ik ertoe doen?'.
Hierover gaat de Masterclass ‘Een holistisch perspectief’. In deze masterclass reis je in vogelvlucht door de vier dimensies van het levensverhaal. Dat geeft inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt.
 
Data: 23 en 24 november van 9.30 – 17.30 uur, incl boek, koffie/thee en vegetarische lunch. Schrijf je in met 50% korting
 
Wij bedanken iedereen met wie we de afgelopen jaren hebben samengewerkt en trekken graag met jullie op naar de volgende vijf jaar vol betekenis in leven en werk.

team Square of Life: Sandra, Wouter en Susanne
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.0086 seconds