Plan een
vrijblijvend
gesprek...
Het levensverhaal centraal - Holistische aanpak - Inspiratie, zin & betekenis
Opleidingen & Coaching voor betekenisvol leven en werken

'Zingeving is de grootste levenskracht'

Deze uitspraak van Machteld Huber slaat de spijker op z’n kop. En tegelijkertijd is zingeving iets dat er bijna nooit van komt. Vreemd eigenlijk als je bedenkt dat dit inderdaad hetgeen is waarvoor we ons bed uitkomen, wat ons ten diepste drijft en wat ons kracht geeft als we de weg even kwijt zijn.

We willen allemaal van betekenis zijn, binnen het grotere geheel. Wie weet wat werkelijk belangrijk is, wat persoonlijk zin & betekenis geeft, staat bewuster en krachtiger in het leven. We willen ons verbonden voelen. Het gaat er niet om het beste uit jezelf te halen, het gaat om de ander en om de vraag: wat is mijn bijdrage in de wereld?
 
Deze vragen kun je alleen zèlf beantwoorden.
 
Je biografie, je levensverhaal is je meest persoonlijke fundament in je leven. Het bestaat uit alles wat je hebt meegemaakt en beleefd. Het heeft zin om te weten wat daarin op dit moment jouw verhaal is, waar het voor jou op dit moment over gaat. Juist als er in de wereld veel gebeurt en chaos regeert.
 
In deze podcast van Lex Bohlmeijer in gesprek met collega Susanne Kruys hoor je meer over de rol van zingeving in je leven en hoe je deze op het spoor kunt komen.
 
Wil je meer weten over de verschillende dimensies in jouw levensverhaal?

Schrijf je dan in voor de masterclass ‘Een holistisch perspectief’.

Wij zijn jarig! Wie jarig is trakteert. Daarom is er 50% korting op deze masterclass op 24 november 2023.
Kijk voor meer informatie en overige data op de website bij opleidingen.
Tips & inspiratie ontvangen?
SG Own account - Page generated in 0.007 seconds